Renovări de peste 9 milioane de lei la școli și grădinițe din Cluj-Napoca

Social

Mai este foarte puțin timp până când vor începe școlile și grădinițele motiv pentru care în această vară s-au desfășurat lucrări la unitățile de învățământ din oraș. Anul acesta au fost executate lucrări de reparații curente și întreținere la 75 de unități de învățământ preuniversitar din municipiul Cluj-Napoca, în valoare de peste 8 milioane de lei.

De asemenea, s-au efectuat lucrări de reparații și întreținere la opt creșe, în valoare de peste 600 000 lei.

Lucrările executate la unitățile de învățământ constau în: reparații la grupurile sanitare, reparații pardoseli săli de clasă și săli de sport, zugrăveli și vopsitorii pereți în săli de clasă, holuri, săli de sport, igienizări bucătării, săli de masă, înlocuire sistem de iluminat fluorescent cu sistem de iluminat pe led, reparații instalații sanitare și de încălzire

Valoarea toată a lucrărilor de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar și creșe, efectuate anul acesta este de peste 9 milioane de lei.

Partea proastă este ca și Clujul se confruntă cu deficit de locuri în instituțiile de învățământ datorită faptului ca mulți copii au rămas pe dinafară neavând locuri la creșe și grădinițe, iar grupele existente sunt deja suprapopulate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.