CJ a achiziţionat echipamente medicale de 2,5 milioane lei pentru Spitalul de Copii

Social

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a achiziţionat echipamente medicale în valoare de peste 2,5 milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca.

„Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat noi aparaturi şi echipamente medicale de ultimă generaţie, care au intrat în dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordine. Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, consideră că investiţiile constante în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creşterea calităţii actului medical, la salvarea vieţii şi a sănătăţii a numeroşi pacienţi. Valoarea noilor dotări este de peste 2.500.000 de lei”, se arată într-un comunicat remis, miercuri, de CJ Cluj.

Banii au fost alocaţi din bugetul propriu al CJ Cluj.

Printre altele, au fost achiziţionate un echipament de radio-fluoroscopie, un motor osteosinteză, un electrocauter cu radiofrecvenţă, două ventilatoare mecanice standard, o trusă de timpanoplastie pediatrică, şapte mese radiante pentru nou născuţi, un aparat pentru hemodializă, un sistem automat pentru reprocesarea endoscoapelor, două fotolii pat pentru hemodializă. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.