Enrique Iglesias va concerta marţi seara, 29 octombrie, pentru prima dată în Cluj-Napoca la BT ARENA

Divertisment

Îndrăgitul cântăreţ latino Enrique Iglesias va ajunge pentru prima dată în Cluj-Napoca în data de 29 octombrie 2019, ora 20:00, la BT Arena.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE” , spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini şi proiecţii vor face ca acest concert să fie o experienţă greu de egalat pentru cei prezenţi. Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique a susţinut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona şi Kiev urmând ca până la final de an să ajungă şi în alte oraşe importante.

Pregătirile pentru concert au început deja, iar organizatorii promit un spectacol menit să impresioneze publicul.

Accesul pentru concertul de la Cluj se va face începând cu ora 18:30, iar concertul va începe la ora 20:00. Va exista şi o secţiune de merchandise la parter în Sala Polivalentă, dar şi baruri amenajate la etajul 1 şi 2 pe holuri.

Starul latino îşi va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, „Rhythm Divine”, „Be With You”, „Duele El Corazon”, „Subeme La Radio”, „El BaĂąo”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”.

Biletele pentru concert sunt vândute în proporţie de 97%, singurele categorii la care mai pot fi cumpărate bilete sunt: VIP, 3 şi 4 ( cu vizibilitate redusă)

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.