Fundaţia UBB a donat 100 de combinezoane medicale instituţiilor sanitare clujene

Social

Fundaţia Alma Mater Napocensis a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a donat, în această săptămână, un număr de 100 de combinezoane medicale unora dintre instituţiile medicale din Cluj.

Combinezoanele sunt certificate şi produse în România, fiind destinate unui număr de patru instituţii medicale clujene implicate direct în preluarea şi tratarea cazurilor de COVID-19: Institutul de Medicină Legală Cluj, Clinica Medicală 3, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj Napoca şi Spitalul Clinic de Recuperare.

De asemenea, Fundaţia UBB a contribuit financiar la confecţionarea a peste 2000 de viziere din material plastic transparent.

„Acesta e un moment în care solidaritatea trebuie să fie pe primul loc. Noi ne-am mobilizat şi am încercat să mobilizăm alături de noi cât mai multe persoane. Le mulţumim celor care ne-au sprijinit prin donaţii, iar celor care doresc să ne ajute în continuare le punem la dispoziţie datele noastre, întrucât orice sprijin este binevenit”, afirmă reprezentanţii Fundaţiei UBB, precizând că donaţiile pot fi realizate online accesând link-ul https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ sau folosind următoarele date de identificare:

Denumire: Fundaţia Alma Mater Napocensis

Cod de identificare fiscală: 5567031

IBAN: RO19BTRLRONCRT0PB6492406, deschis la Banca Transilvania

Universitatea Babeş-Bolyai a fost în permanenţă alături de membrii comunităţii şi s-a implicat intens în susţinerea lor. De asemenea, UBB este preocupată de informarea corectă şi constantă a comunităţii, site-ul Universităţii găzduind, în această perioadă, o secţiune dedicată special informaţiilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul Coronavirus (https://www.ubbcluj.ro/ro/infoubb/covid19/).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.