Se reiau spectacolele la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca!

Social

Deschidem noua stagiune teatrală cu preocupări sporite pentru sănătatea şi confortul dumneavoastră, al actorilor, al personalului tehnic şi administrativ. Ne dorim să petreceţi o seară plăcută la teatru, în deplină siguranţă. Am adoptat, astfel, măsuri speciale cu privire la respectarea
distanţei minime obligatorii de 1,5 m, reducerea gradului de ocupare a locurilor din sală, purtarea măştii de protecţie, dezinfectarea regulată a suprafeţelor şi adaptarea spectacolelor la noile condiţii de joc impuse, conform ordinului nr. 3142/1495/2020 publicat în Monitorul Oficial nr. 801
din 1 septembrie 2020.
Primul spectacol al stagiunii 2020/2021 se va juca pe 27 septembrie în Studio Euphorion: Amalia respiră adânc de Alina Nelega, în regia lui Tudor Lucanu, cu îndrăgita actriţă Anca Hanu. Pentru rolul „Amalia“, Anca Hanu a primit Premiul pentru Cea mai bună actriţă în rol principal la Gala

Premiilor UNITER 2015.
Programul complet al spectacolelor pentru lunile septembrie şi octombrie 2020 poate fi consultat pe site-ul Teatrului Naţional: https://www.teatrulnationalcluj.ro/program.
Ediţia din acest an a festivalului Întâlnirile Internaţionale de la Cluj – ediţia aniversară cu numărul 10 – va fi reprogramată pentru luna octombrie a anului viitor.
În contul veştilor bune, luna octombrie aduce pe scenă două spectacole în premieră, bazate pe romanul Demonii de F.M. Dostoievski: Demonii. Începuturi şi Demonii. Spovedania lui Stavroghin, în viziunea regizorului Tudor Lucanu.
Spectatorii vor avea posibilitatea să vadă premierele acestor spectacole atât pe scena mare a teatrului, cât şi online, în regim de live streaming.
Programul va include, de asemenea, și două spectacole în premieră create special pentru mediul online: În oglindă de Radu F. Alexandru, în regia Andreei Iacob, şi Omul din cerc de Matei Vişniec, în regia lui Răzvan Mureşan.

Teatrul Național Cluj-Napoca este o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Culturii Recomandăm achiziţionarea biletelor online, pe platforma biletmaster.ro, şi plata cu cardul în Agenţia de Bilete. Biletele la spectacole vor fi puse în vânzare începând cu data de 15 septembrie.
Agenţia de Bilete va fi deschisă, din 15 septembrie, pe laterala vestică a clădirii Teatrului şi va funcţiona de marți până duminică între orele 11:00 – 14:00 și 15:00 – 17:00. În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția va fi deschisă până la ora 18:45.
Aşteptăm cu nerăbdare revederea cu voi, dragi iubitori de teatru, şi reluarea jocului pe scenă!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.