UMF Cluj-Napoca: Specialiștii din Centrul de Consiliere Psihologică oferă consiliere cadrelor medicale

Social

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca le oferă consiliere psihologică cadrelor medicale implicate în lupta împotriva noului coronavirus, se arată într-un comunicat al universității.

”În această perioadă în care contribuția fiecăruia dintre noi este importantă pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică. Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00”, potrivit anunțului UMF Cluj-Napoca.

Astfel, cadrele medicale care doresc suport ori consiliere psihologică pot lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore. Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro.

Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

”Prin vocaţie, personalul medical își asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți. Împreună, să trecem cu bine prin această încercare”, se încheie comunicatul semnat de rectorul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Buzoianu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.