Ziua Portilor Deschise la TN Cluj.

Divertisment

Teatrul Național din Cluj-Napoca vă dă întâlnire în mediul virtual pentru a sărbători împreună avanpremiera Zilei Porților Deschise, vineri 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului.
În acest an, bucuria începe în 27 martie la ora 10:00, pe pagina noastră de Facebook unde vă pregătim momente inedite pentru toate vârstele.
Actrița  Diana Buluga  și  Paul Sebastian Popa  vă vor întâmpina de dimineață cu exerciții de teatru pentru copii într-un video special conceput.
Cei mici îl pot asculta pe scriitorul Florin Bican citindu-le din poveștile sale pe care le-a ales special pentru această zi.

Actorii noștri Diana Buluga, Ionuț Caras, Miriam Cuibus, Adrian Cucu, Irina Wintze, Cătălin Herlo, Ioan Isaiu, Cătălin Codreanu, Sânziana Tarța, Ruslan Bârlea, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Radu Lărgeanu, Alexandra Tarce, Adriana Băilescu, Angelica Nicoară, Sorin Misirianțu abia așteaptă să vă citească mesaje de Ziua Mondială a Teatrului, arătând că distanța nu există atunci când e vorba despre dragostea de teatru.
Avem pregătite colaje cu fotografii din edițiile trecute ale Zilei Porților Deschise și filmulețe de la Cabina de film în care vă veți putea identifica retrăind momentul interviului din foaierul teatrului.
Dintre surprize fac parte și cărțile pe care ni le recomandă specialiștii librari și care ne vor purta departe atunci când cheia imaginației deschide toate ușile.

Aveți, deci, toate motivele să vă alăturați celor care iubesc teatrul și care doresc să îl sărbătorească așa cum se cuvine, indiferent de loc.
Pentru a participa la această avanpremieră a Zilei Porților Deschise nu trebuie decât să fiți alături de noi pe pagina de Facebook a Teatrului Național unde, la fiecare 30 de minute vom posta materialele pregătite exclusiv pentru această sărbătoare.
Abia așteptăm să ne cyber-întâlnim vineri!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.